Børnekulturhuset Næstved

Børnekulturhuset

Kontakt

Adresse

Børnekulturhuset
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

Telefon

20 21 15 66

Mail

Kgjes@naestved.dk

Katrine Gjesing,
børnekulturkonsulent

Børnekulturhuset

Børnekulturhus Næstved henvender sig til børn fra 0 til 12 år og deres voksne. Siden 2016 har Børnekulturhuset haft til huse på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, men lå oprindeligt i Jernbanegade 12, hvor der siden 1995 har været børnekulturelle aktiviteter.

Børnekulturhuset inviterer jævnligt daginstitutioner og skoleklasser til at komme og udfolde sig kreativt i børnekulturhusets to værkstedslokaler. Her deltager børnene i forløb hvor opfindsomhed, leg og fantasi er i fokus. Desuden arrangeres kurser for lærere og pædagoger om æstetiske lærerprocessor, drama, bevægelse, musik og sprog.

Børnekulturhuset er også en del Åben Skole i Næstved. Se på mere om Børnekulturhusets tilbud til skoleklasser på www.skoletjenesten.dk/nk

Teaterordningen, WAUW – pragtfuld scenekunst for dagtilbud og skole, giver de 2-12årige store oplevelser med professionel og spektakulær scenekunst. Langt de fleste forestillinger finder sted i Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenteret, men forestillingerne for vuggestuer, dagplejer og børnehaver spiller også i udvalgte omegnskommuner.

Hvert år i uge 20 arrangeres børnekulturfestivalen, hvor musik, teater, dans og kreative workshops er på programmet for kommunens 0-12årige. Se børnekulturfestivalens film her:

Børnekulturhuset holder åbent for børnefamilier på udvalgte søndage i forbindelse med Næssis Musikklub, på kulturnatten i oktober og til julemarkedet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.


På gensyn i Børnekulturhus Næstved!

Med venlig hilsen

Katrine Gjesing, børnekulturkonsulent

Børnekulturhus Næstved

PRAGTFULD SCENEKUNST

6 gange om året

KREATIVE WORKSHOPS

For alle aldre

KOMPETENCEUDVIKLING

For alle aldre

Spørgsmål

Har du spørgsmål til børnekonsulent Katrine Gjesing vedrørende arrangementer, koncerter eller andet, så benyt venlist formularen nedenfor eller send en mail.

Close Menu